e-trgovina

Dodatna ponudba

“LIPICANEC V OBLEKI”

Ni začetka, ni konca ...
Vedno rastemo, se razvijamo in ustvarjamo nove, še lepše stvaritve.


V sodelovanju s priznanim italijanskim slikarjem Sergio Pausigom je Kogojev Lipicanec pridobil na lepoti, plemenitosti in vrednoti.

Predstavljamo vam 16 unikatnih poslikav, s katerimi je umetnik in slikar Pausig obogatil že obstoječe skulpture Lipicanca iz porcelana, ki so dizajn Oskarja Kogoja.

Klasicizem, v čistih belinah, ki ga Kogoj vnaša v svoje bizantinske zlatnine, je sprostitev. Pausig opravi ostalo ... Njegove slike so popolne, ne samo mesenih rastlin, tudi sanjskih živali, ki se v tej vegetaciji utapljajo. Na Kogojeve beline so položena, kot nežna prevleka, ena nad drugo, mladeniška čustva pastelnih barv.

KJE SI JIH LAHKO OGLEDATE?

Lipicanci z unikatno poslikavo so razstavljeni v Galeriji Oskar Kogoj v Mirnu, kjer si jih lahko osebno ogledate in začutite energije ustvarjalnega duha!


»Lipicanec v obleki« je novost prodajnega asortimana.

Sprehodite se skozi čarobni, dekorativni prostor vrhunskih poslikav in oblik, ki vam jih podarjata dva svetovna umetnika.
-

Vstop

Prijeten ogled vam želimo!
-

Spletni nakup izdelkov je možen v spletni trgovini
GALERIJA OSKAR KOGOJ  NATURE DESIGN, Katjuša Kogoj Mužina s.p., Miren 125, 5291 Miren
Tel: 00386 (0)5 395 42 00 E: oskar.kogoj@siol.net
VSE PRAVICE PRIDRŽANE OSKAR KOGOJ    |    SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI   |    VARSTVO OSEBNIH PODATKOV   |    IZDELAVA SPLETNE STRANI: CARPEDIEM d.o.o.