e-trgovina

POMEN OBDAROVANJA

Z darilom lahko izrazite hvaležnost, naklonjenost, pozornost … obeležite spomin, s katerim skušate ovekovečiti kakšen pomemben dogodek.
Navadno ga podarjate svojim najbližjim, prijateljem, znancem, sodelavcem, poslovnim partnerjem, nekateri pa celo najvišjim funkcionarjem doma in po svetu.
Darilo sodi med ključne elemente lepšega, boljšega, včasih celo uspešnejšega komuniciranja, pa tudi k udejstvovanju sodobnega človeka nasploh.
Pri izboru darila je treba biti pazljiv in pozoren na kulturne posebnosti obdarovanca, njegove konjičke in interese ter poznavalec situacije oziroma priložnosti, ob kateri darilo izročate.


Darilo je lahko nekaj vrhunskega, dosežek znanja in raziskovanja, inovativnosti in kreativnosti. Predmet je lahko obogaten z zgodovino, Kogojev zagotovo s slovensko kulturno dediščino ter s sodobno ustvarjalnostjo; s sporočilom o nečem našem, slovenskem, nečem, kar pomembno prispeva tudi k predstavitvi naše male dežele širšemu svetu.

Njegovi izdelki so unikatni, saj gre za izključno ročno izdelane predmete. Vsi so slovenskega porekla, delo slovenskih mojstrov. Zajemajo materiale, kot so steklo, porcelan, keramika, les, kamen, kovina, ročno izdelan papir itd.
Lahko bi rekli, da je to medij, skozi katerega umetnik komunicira z energijami presegajočega.

Kogojevi izdelki imajo svetovno reputacijo, saj so jih prejeli že mnogi predsedniki, ministri, predstavniki kraljevih družin ter mnoge znane in manj znane osebnosti.

Zavedamo se, da ti izdelki govorijo o naši kulturi, da spodbujajo in krepijo našo narodno zavest.
Prav s tem bi vas radi seznanili in preko vas ponesli naše, slovensko izročilo med ljudi v svet.

Vsak od njegovih predmetov nas uspe osvoboditi ujetosti v ustaljene navade in modo; obljubljajo nam, da nas bodo spremljali skozi življenje ter nas pomirjali. Njegove stvaritve želijo biti občudovane, sočasno pa nam prigovarjajo, naj se jih dotikamo, jih ljubkujemo in koristno uporabljamo.
Zamislite si, da imate doma kakšen predmet Oskarja Kogoja, naj bo to kos pohištva, kozarec ali steklenica, skodelica ali skulptura, in zazdelo se vam bo, da je narava ponovno postala del vašega sveta.

V Galeriji OSKAR KOGOJ NATURE DESIGN lahko najdete darilo za vsakogar. Poiščete lahko PROTOKOLARNA DARILA, POSLOVNA ali PROMOCIJSKA DARILA; prav tako v opusu Kogojevih stvaritev najdete povsem OSEBNO DARILO za rojstni dan ali pa DARILO OB POSEBNI PRILOŽNOSTI, kot so krst ali poroka, pomembna obletnica ali pa mogoče diploma, upokojitev, izkazovanje priznanja sodelavcu, pa tudi NOVOLETNIH in še drugih DARIL ne boste težko izbrali.

Ob obiskih tujcev pri nas oziroma naših državnikov v tujini je potrebno poiskati posebnost, ki govori o slovenski ustvarjalnosti, ki priča o slovenski kulturni dediščini. Ob mednarodnih gostovanjih, najrazličnejših obiskih funkcionarjev pri nas in v svetu je primerno izbrati PROTOKOLARNO DARILO, ki že samo po sebi daje pečat naši kulturi, našemu jeziku, naši pripadnosti slovenstvu. Namen POSLOVNIH DARIL pa je vsekakor zbližanje in stremljenje k najboljšemu sodelovanju poslovnih partnerjev. In ker vsak predmet Oskarja Kogoja nosi zgodbo, bogato sporočilo, lahko v poslovni svet vnesete poleg predmeta nekaj več. Preko zgodbe podarjenega predmeta lahko podarite besedo, lahko izrazite svojo misel. V vsem bogatem Kogojevem asortimanu lahko poiščete tudi PROMOCIJSKA DARILA, s katerimi lahko mnogim izkažete pozornost. In nenazadnje je zagotovo široka paleta OSEBNIH DARIL, ki jih lahko podarjate ob najrazličnejših priložnostih.

Kogojevi umetniškimi izdelki združujejo tradicijo s sodobnostjo. Tako vam je lahko ob izbiranju, odločanju za posamezno darilo lažje poiskati nekaj, kar vsebuje več in ne manj. Zagotovo lahko najdete nekaj, kar ustreza vašemu okusu, nekaj, kar nagovarja vas in vašo dušo, nekaj, s čimer boste obdarovanca razveselili in mu spregovorili tudi o vas samih.


Vabimo vas, da si vzamete čas in se v Galeriji Oskarja Kogoja v Mirnu prepustite oblikam, ki jih sam avtor iz narave prinaša bliže nam ter zgodbam predstavljenih izdelkov, s katerimi bi umetnik v tem materialnem in potrošniškem svetu nemalokrat rad ustavil čas samo zato, da bi prav vi pomislili na vas same, se zazrli v notranjost srca, se zamislili nad življenjem, ki ga živite. Tako rad bi spregovoril in to kar brez besed.
Pridite in si z ustvarjeno podobo o obdarovancu izberite nekaj, kar ga bo vzradostilo. Med prečudovitimi skulpturami, prefinjenimi oblikami kozarcev, posebno oblikovanimi skodelicami in energetsko obogatenimi ostalimi darili poiščite vašim izbrancem nekaj, kar jim bo polepšalo dan, razveselilo srce ter napolnilo dušo s pozitivnostjo in mirom.

Vljudno vabljeni v svet naravnih oblik, čiste energije in pozitivne vibracije, v Galerijo, ki preko predmetov govori o njem, njegovi notranjosti in ljubezni do narave.


Spletni nakup izdelkov je možen v spletni trgovini
GALERIJA OSKAR KOGOJ  NATURE DESIGN, Katjuša Kogoj Mužina s.p., Miren 125, 5291 Miren
Tel: 00386 (0)5 395 42 00 E: oskar.kogoj@siol.net
VSE PRAVICE PRIDRŽANE OSKAR KOGOJ    |    SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI   |    VARSTVO OSEBNIH PODATKOV   |    IZDELAVA SPLETNE STRANI: CARPEDIEM d.o.o.