e-trgovina

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Na spletni strani www.galerijaoskarkogoj-sp.si GALERIJE OSKAR KOGOJ NATURE DESIGN, ki jo upravlja Katjuša Kogoj Mužina s.p., Miren 125, 5291 Miren (v nadaljevanju: upravljalec) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca »POVPRAŠEVANJE«, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, uredbo GDPR in tem pravilnikom, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

Našo spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če izpolnite obrazec »POVPRAŠEVANJE«.

Osebni podatki, ki jih pridobimo so:


Osebni podatki, prejeti z izpolnitvijo kontaktnega obrazca »POVPRAŠEVANJE«, se uporabljajo samo za komunikacijo po elektronski pošti za odgovor na vaše povpraševanje. Samo v kolikor privolite v prejemanje elektronskih sporočil z obvestili o novostih in ugodnostih, vam jih bomo poslali. Brezplačen katalog po navadni pošti vam bo prav tako poslan zgolj v kolikor v to izrecno privolite. Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravljalca shranjujejo trajno oziroma do vašega preklica.

V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam.

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravljalca.

Kaj lahko od nas zahtevate:Več informacij:

GALERIJA OSKAR KOGOJ NATURE DESIGN
Katjuša Kogoj Mužina s.p.
Miren 125, 5291 Miren
Slovenija
Telefon: 00386 (0)5 395 42 00
E-pošta: oskar.kogoj@siol.net

24.05.2018


Spletni nakup izdelkov je možen v spletni trgovini
GALERIJA OSKAR KOGOJ  NATURE DESIGN, Katjuša Kogoj Mužina s.p., Miren 125, 5291 Miren
Tel: 00386 (0)5 395 42 00 E: oskar.kogoj@siol.net
VSE PRAVICE PRIDRŽANE OSKAR KOGOJ    |    SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI   |    VARSTVO OSEBNIH PODATKOV   |    IZDELAVA SPLETNE STRANI: CARPEDIEM d.o.o.