GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

VRTEČI KROŽNIK ŽIVLJENJA – ZLATA GLAZURA Z BLEŠČICAMI (velik)

SIMBOLIKA
Simbol zemlje, neba, atmosfere ...

OPCIJE


Cena: 240,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

VRTEČI KROŽNIK ŽIVLJENJA

Simbol zemlje, neba, atmosfere ...

Dekorativen krožnik (keramika, posebna unikat glazura z bleščicami)
Velik – ø = 40 cm, v = 4 cm
Srednji – ø = 22 cm, v = 3 cm

Prazvok ali praoblika AUM pomeni primarno vibracijo, ki je osnova, iz katere je nastala kreacija, kar je tudi človek kot božansko bitje.
V treh segmentih predstavljajo: 1 – zemljo, 2 – nebo in 3 – atmosfero. AUM pa v zahodni civilizaciji pomeni alfa in omega, začetek in konec ali rojstvo in smrt.
Vrteči krožnik življenja AUM 123 sodi v kolekcijo Energy Design. Gre za zavestno oblikovanje posebnih energetskih oblik, ki spreminjajo vibracije iz nižjih v višje.

Zaradi ročnega dela se izdelki nekoliko razlikujejo po količini blečšic in zlati barvni glazuri.
Izdelek je v darilni embalaži.

UNIKAT, OMEJENA SERIJA, NAREJENIH SAMO NEKAJ KOSOV!
IZDELEK JE ROČNO DELO!

ENERGIJA ZLATEGA ODSEVA 

Pomen zlate barve

Zlata barva simbolizira obilje, bogastvo, prestiž, blaginjo in razkošje. To je barva uspeha, dosežkov, zmagoslavja in optimizma. Povezana je s kakovostjo, ugledom, prefinjenostjo in eleganco. Zlata barva pritegne poglede in predstavlja navdih ter aktivacijo duhovne energije. Lahko izboljša duševno in telesno zdravje, hkrati pa osvetljuje pot do prihodnjih ciljev in prinaša uspeh, saj jo povezujemo z energijo sonca ter s tem z življenjsko energijo, močjo in samozavestjo. Pomaga pri doseganju duhovnega razsvetljenja in pridobivanju znanja ter globljega razumevanja lastnega jaza in duše. Slavi uspehe in motivira ljudi, da dosežejo svoj potencial.

Zlato je optimistično in pozitivno ter vsemu, s čimer je povezano, dodaja bogastvo in toplino, na ta način pa osvetljuje in krepi tudi druge stvari okoli sebe. Zlata barva povečuje strast in karizmo, pa tudi sočutje in razumevanje. Zlato je sveta barva tako v verskem kot magičnem kontekstu. Ponazarja božanske lastnosti, zaradi česar so številni predmeti, ki se uporabljajo v svetih obredih, iz zlata ali v zlati barvi. Povezana je z najvišjim, ima frekvenco višje zaščite ter pomeni popolno integracijo in duhovno služenje.

Zakaj pozlačeni artikli? Zaradi tega, ker ima človek v svojem telesu tudi malo zlata. Tisto, kar povezuje človeka v fizičnem smislu z njegovo dušo, je zlato. Ta povezava je »zlata«. Če se človek v spiritualnem smislu ne »pozlati«, ne more priti do Boga, ne more priti do spoznanja jaza, do globljega spoznanja, da je duhovno bitje. Duhovno bitje se lahko razvija samo v fizičnem telesu.

Sorodni izdelki

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio