GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Dostava

DOSTAVA BLAGA IN STROŠKI POŠTNINE ZA SLOVENIJO
Blago naročeno v spletni trgovini vam lahko dostavimo z dostavno službo, lahko pa ga prevzamete na sedežu naše trgovine, brez stroškov poštnine (pri naročanju navedite lastni prevzem v Galeriji Miren) v odpiralnem času trgovine. Naročeni izdelki ostanejo v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca.

Blago naročeno v spletni trgovini https://galerijaoskarkogoj-sp.si, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, načeloma še isti dan oziroma v roku treh dni, oziroma vas bomo o dostavi pisno obvestili. V primeru, da ste morda naročili blago, ki je ravno pošlo ali ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktov. Vsi izdelki so ročno mojstrsko delo, zato je dobavni rok tudi od 30 do 60 dni, v kolikor izdelki niso na zalogi!
Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan v dopoldanskih urah, če je bilo naročilo oddano do 13. ure, izjemoma lahko čas dostave traja do 3 delovne dni.

V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši enoti Pošte Slovenije, saj vam kurir pusti obvestilo o pošiljki.

Strošek STANDARDNE DOSTAVE po Sloveniji je 8,50 eur z že vključenim DDV-jem.
Strošek HITRE POŠTE po Sloveniji je 14,90 eur z že vključenim DDV-jem. Naročilo oddano do 13.00 ure dostavimo s HITRO POŠTO že naslednji delovni dan.
Pri nakupu nad 300,00 eur je dostava po Sloveniji brezplačna, vendar ne vključuje HITRE POŠTE.
Pošiljka se pošilja s pazljivejšim ravnanjem, zato je blago pri pošiljanju varno!
Pošiljka je ZAVAROVANA V PRIMERU LOMA!

* PLAČILO PO POVZETJU 
Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino v enkratnem znesku ob prevzemu paketa. Zato morate biti ob prevzemu osebno prisotni.
Plačilo po povzetju je omogočeno le v primeru, če uporabnik želi, da se mu naročeni izdelek iz našega prodajnega asortimana dostavi na izbran naslov v Sloveniji.
V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, vam bo pošiljko dostavila kurirska služba med 08. in 16. uro! V kolikor v tem času dostave niste dosegljivi na domačem naslovu oz. na naslovu, ki ste ga pustili za izstavitev računa, lahko ob oddaji naročila navedete drug naslov za dostavo, saj nam je pomembno, da je pošiljka dostavljena na naslov, kjer ste dosegljivi oz. je dosegljiv nekdo, ki bi pošiljko lahko prevzel. V kolikor na naslovu za dostavo v času dostave nihče ne bo dosegljiv, kurir pusti obvestilo o pošiljki ter kje jo lahko prevzamete. V primeru, da paketa kupec ne prejme v treh (3) delovnih dneh, mora to kupec sporočiti preko elektronske pošte na oskar.kogoj@siol.net Upoštevajte, da dostavna služba Pošte Slovenije za tovrstno storitev zaračunava provizijo, ki ni obračunana na računu. 
Provizijo plačate poštarju posebej, strošek ni vključen v vrednost paketa.

*Lom artikla pri dostavi
Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali v škatlo za dostavo, da bi do vas prišli nepoškodovani in v originalni embalaži. 
Če v primeru dostave blaga ugotovite, da je prišlo do loma pri pošiljki, nas morate takoj obvestiti - še isti dan, oziroma najkasneje v roku treh dni. Kupec mora sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo enoto Pošte Slovenije v enakem stanju, kot ga je prejel ter izpolni zapisnik o poškodovani pošiljki.
Kopijo zapisnika o poškodovani pošiljki, kopijo računa ter vaše podatke nam pošljite na naslov podjetja ali na elektronski naslov oskar.kogoj@siol.net.  Poškodovano blago vam bomo brez stroškov zamenjali v najkrajšem možnem času! Navedenega roka se morate držati, sicer vam reklamacije ne bomo upoštevali.

Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.


DOSTAVA BLAGA IN STROŠKI POŠTNINE ZA SVET (izuzeta Slovenija)

Strošek STANDARDNE DOSTAVE po svetu (izuzeta Slovenija) je 25,00 eur z že vključenim DDV-jem. 

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio