GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Opremite svoj dom

Oskar Kogoj na svoj način ustvarja slovensko modo v smislu načina bivanja in stilov, ki jih sproti ustvarja z dovzetnostjo, tako za okolico kot z možnostjo sobivanja – preseganje vsakdanjosti za bolj osmišljeno bivanje. S svojo tenkočutnostjo za vpetost človeške duše v zakonitosti narave pretaka ideje med transcendentnim in materialnim.

Kogojevi izdelki so bili nagrajeni z nagrado za brezčasen dizajn. Vsak izdelek s časom pridobiva na vrednosti in hkrati ostaja moderen v naših domovih. Izdelki polepšajo in izboljšajo bivalne ali poslovne prostore ter doprinesejo k eleganci bivanja. Primerni so kot dodatki za opremo doma, pisarne, poslovnih prostorov, hotelov …

V več kot 60-letnem ustvarjanju je dizajn Oskarja Kogoja z zanj značilnimi linijami postal širše prepoznaven. Posamezni kosi so postali že legendarni. Izdelki so kakovostni in izvirni z vidika oblike in tudi sporočilnosti. Vsak izdelek je plod temeljitih raziskav in duhovnih razmišljanj, kar izdelkom daje še posebno vrednost.

S svojo lepoto in pozitivno energijo, ki jo sevajo, vabijo, da jih občudujemo, uporabljamo in se jih dotikamo. Ustvarite si svoj vsakodnevni obred pitja čaja, kave ali nazdravite s hvaležnostjo življenju, sami, v dvoje ali s prijatelji. Naj za vas trenutki, ko uporabite kozarce, skodelice, posode »samo za posebne priložnosti«, postanejo vsakodnevna rutina.

Če dopuščate deklariranje bivalnega stila in opreme ali ne, Kogojevi izdelki se lepo umeščajo med stilno pohištvo, kot tudi v moderen, minimalističen slog opreme, v boemski stil opremljanja, skandinavski, industrijski, podeželski … Lahko pa sami oblikujete svoj, edinstven slog opremljanja ter vnesete svežino in hkrati večno klasiko v svoj bivalni prostor s katerim od Kogojevih izdelkov.

Vrsta njegovih izdelkov dopušča različne izvedbe, ki jih po naročilu lahko priredimo za vaš prostor. Predstavljajte si več enakih izdelkov, na primer skupino Ptic svobode v letu na enem kamnitem podstavku, ali več Kozmičnih metuljev, ki prebudijo v nas čarobno lahkotnost gibanja, ali več Zlatih sonc, ki s svojo abstraktno podobo vzbuja vprašanja in hkrati daje odgovore, Lipicancu na reliefu na steni dodajte veličino z dodatnim okvirjem … Na svoji steni ustvarite kolaž iz več enakih ali različnih kosov in na takšen način lahko svojo umetniško instalacijo razprostrete metre in metre v prostoru …

Ustvarite si svet naravnih oblik, čiste energije in pozitivne vibracije v vašem domu ali poslovnem prostoru. Zaljubili se boste v popolne oblike Kogojevih predmetov, ko jih boste postavili v vaš dom!
© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio