• 0
SLO | ENG
0

Postopek naročil

TEHNIČNI POSTOPEK NAKUPA

Za nakup izdlekov se ni potrebno registrirati.
Z registracijo v spletno trgovino Oskar kogoj obiskovalec / gost pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter uporabniško geslo, ki ga določi uporabnik sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Obiskovalec pa z registracijo potrdi in jamči, da je polnoletna, popolno poslovno sposobna oseba. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Z nakupom izdelka uporabnik postane kupec.
Geslo je znano le uporabniku in je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Na spletni strani Oskar Kogoj kupec izbere izdelek, s klikom na  ''V KOŠARICO'' ali ikono z narisano nakupovalno košarico ga doda v košarico. Sistem obvesti, da je bil izdelek dodan v košarico. Nakup lahko nadaljuje ali pa s klikom na ikono košarice v zgornjem desnem kotu vstopi v košarico in zaključi nakup.

S klikom na ikono košarice v zgornjem desnem kotu se odpre stran, ki prikazuje vse izdelke dane v košarico. Izdelke v košarici lahko kupec odstrani s klikom na rdeči X. Če želi kupec dodati še kakšen določen izdelek v košarico, mora klikniti na povezavo ''NADALJUJ Z NAKUPOM''. S klikom na omenjeno povezavo ga sistem vrne nazaj spletno trgovino.

V primeru, da kupec v košarici želi nadaljevati z zaključkom nakupa klikne rdeče obarvan kvadratek "NADALJUJ". V nadaljevanju je potrebno vnesti naslednje podatke:
  • naslov za dostavo: posredovati mora vse zahtevane  podatke (ime, priimek, ulica in hišna številka, kraj, poštno številko, e-mail naslov in  tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka.
  • strošek dostave: kupec lahko izbira med dostavno službo
  • pri opombah nam lahko kupec zapiše kakšno sporočilo v zvezi z nakupom ali čimerkoli drugim.
  • pred nadaljevanjem na izbiro načina plačila, se mora strinjati s splošnimi pogoji poslovanja, specifičnimi nameni uporabe in pravicami glede uporabe osebnih podatkov
  • način plačila: izbira se lahko med različnimi načini plačila:
  • pregled naročila in gumb "POTRDI NAROČILO". Prikazani so izdelki, ki jih je kupec  dodal v nakupovalno košarico. Cena izdelka z DDVjem, strošek poštnine in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročiloz klikom na "POTRDI NAROČILO".
Po potrditvi naročila uporabnik (kupec) od ponudnika po elektronski pošti prejme obvestilo "PREJELI SMO VAŠE NAROČILO".
Ponudnik v dogovorjenem roku naročene izdelke pripravi in odpošlje.

Brezplačen katalog

Naročite svoj brezplačen katalog, v katerem najdete umetniške izdelke Oskarja Kogoja.


> Naroči katalog
© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio