GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Postopek naročil

TEHNIČNI POSTOPEK NAKUPA

Za nakup izdelkov se ni potrebno registrirati.
Z registracijo preko https://galerijaoskarkogoj-sp.si spletne strani, obiskovalec / gost pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter uporabniško geslo, ki ga določi uporabnik sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Obiskovalec pa z registracijo potrdi in jamči, da je polnoletna, poslovno sposobna oseba. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Z nakupom izdelka uporabnik postane kupec.
Geslo je znano le uporabniku in je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.
Na spletni strani https://galerijaoskarkogoj-sp.si kupec izbere izdelek, s klikom na gumb ''V KOŠARICO'' ga doda v košarico. Sistem obvesti, da je bil izdelek dodan v košarico. Nakup lahko nadaljuje ali pa s klikom na ikono košarice v zgornjem desnem kotu vstopi v košarico in zaključi nakup.
S klikom na ikono košarice v zgornjem desnem kotu se odpre stran, ki prikazuje vse izdelke dane v košarico. Izdelke v košarici lahko kupec odstrani s klikom na zlati X. Če želi kupec dodati še kakšen določen izdelek v košarico, mora klikniti na povezavo ''NADALJUJ Z NAKUPOM''. S klikom na omenjeno povezavo ga sistem vrne nazaj v spletno trgovino.

V primeru, da kupec v košarici želi nadaljevati z zaključkom nakupa klikne črno obarvan kvadratek "NA BLAGAJNO". V naslednjem korakom kupec izbira med »hitrim nakupom« (v kolikor se ne želi registrirati) in »vpisom v sistem« oz. registracijo.
V nadaljevanju nakupa je potrebno vnesti naslednje podatke:
naslov za dostavo: posredovati mora vse zahtevane  podatke (ime, priimek, ulica in hišna številka, kraj, poštno številko, e-naslov in  tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka;
strošek dostave: kupec lahko izbira med načini dostave;
pri opombah nam lahko kupec zapiše kakšno sporočilo v zvezi z nakupom ali čimerkoli drugim;
način plačila: izbira se lahko med različnimi načini plačila;
v nadaljevanju se kupec mora strinjati s splošnimi pogoji poslovanja, specifičnimi nameni uporabe in pravicami glede uporabe osebnih podatkov; 
za nadaljevanje klikne črno obarvan gumb "NAPREJ";
sledi pregled naročila in gumb "ZAKLJUČI NAKUP": prikazani so izdelki, ki jih je kupec  dodal v nakupovalno košarico. Cena izdelka z DDV-jem, strošek poštnine in skupna vrednost naročila so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo s klikom na "ZAKLJUČI NAKUP".
Po potrditvi naročila uporabnik (kupec) od ponudnika po elektronski pošti prejme "OBVESTILO O PREJEMU NAROČILA".
Ponudnik v dogovorjenem roku naročene izdelke pripravi in odpošlje.
© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio