GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom
SIMBOLIKA
Energetsko prečisti prostor ...

OPCIJE


Cena: 187,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

ENERGETSKA SVEČA

Energetsko prečisti prostor ...

(naravni čebelji vosek)

Velika št. 3 – ø = 4,8 cm, v = 45 cm
Velika št. 1 – ø = 4,8 cm, v = 18 cm
Srednja –  ø = 3,7 cm, v = 14 cm
Mala – ø = 2,2 cm, v = 8,5 cm

Spiritualna vibracija oblike, ki deluje kot Kundalini energija in jo proizvaja sedem čaker v človeškem telesu, je FENG SHUI, umetnost kitajskega načina čiščenja prostora. Osnova so eterična olja, ki se nahajajo v čebeljem vosku, in drugi minerali, ki jih čebela zbira od cvetlice do cvetlice za nas. Družina PERGER je za Energetsko svečo po naravni destilaciji naredila eterično olje – medeni parfum, ki je edinstven v svetu. Za liter medenega parfuma so potrebovali kar 800 kg prvovrstnega slovenskega medu! Kranjska čebela je znamenita APIS MELLIFERA CARNICA. Znamenita je zato, ker zbira čebelji prah na mediteranskem in kontinentalnem geografskem prostoru od Alp do Jadrana, ki je izjemen po eteričnih oljih in zdravilnih sestavinah. ENERGETSKA SVEČA, ki je izdelana iz naravnega voska prav teh čebel, s to posebno spiralno obliko vibrira v naš bivalni prostor in s to vibracijo oddaja eterična olja, ki so v naravnem vosku. Uporaba Energetske sveče je znanje o čiščenju prostora za boljše počutje človeka, ki želi duhovno dvigniti svoje telo in svojo dušo k božanskemu spoznanju skozi meditacijo do samospoznanja, popolne sreče, ki jo imenujemo tudi ljubezen.

V našem narodu je sveča botrovala v vseh trenutkih življenja naših prednikov: pri rojstvu, svetem obhajilu, sveti birmi, ob rojstnem dnevu in zelo pomembnih svečanostih ter končni smrti, prehodu v novo spiritualno kozmično življenje ali nebesni shod. Sveča je torej simbol rojstva in smrti.

Lectarstvo je zelo redka ohranjena umetnostna obrt, ki se posveča tudi svečarstvu. Energetska sveča je bila izdelana v delavnicah edinega evropskega medičarja in svečarja s tradicijo iz leta 1757, tradicijo družine PERGER iz Slovenj Gradca.

NA ZALOGI SAMO ŠE 1 KOS  - Velika št. 3 – ø = 4,8 cm, v = 45 cm

IZDELEK JE ROČNO DELO!
© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio