GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

POSODICA GRANATNO JABOLKO

SIMBOLIKA
Simbol zdravja, bogastva, večnega življenja, plodnosti ...

OPCIJE


Cena: 63,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

POSODICA GRANATNO JABOLKO

Simbol zdravja, bogastva, večnega življenja, plodnosti ...

Posoda s pokrovom (ø = 11 cm, 
v = 10,5 cm, porcelan, pozlata (18 karatno zlato), bela glazura)

Raziskovalno delo glavne urednice ONE je spiritualno delo, delo nenehnega razumevanja materije in človeka, ki je nosilec vsega z naravo kozmičnega BITJA.
Z ljubeznijo in spoštovanjem se poklanjam Sabini Obolnar z RAJSKIM JABOLKOM – GRANATNO JABOLKO, ki simbolizira najvišje dosežke univerzuma, človekovega dela. Prav to združuje 888 zrnc v celoto jabolka, kot združenje VSEH LJUDI V CELOTO.
Človeško bitje je simbol BOGA, zlasti na vzhodu. Slovenci obožujemo ta sad in ga tudi sadimo, zlasti v obmorskem podnebju. K jabolku sta dodana zlata ročaja, ki sta simbol razvoja na Zemlji, ki pa izhajata iz prastare oblike palice BOGA RAME iz predzgodovine človeštva. Rama je bil namreč velikan, velik 4,30 m in je sedem let deloval v Torinu, v severni Italiji. 

Granatno jabolko simbolizira zdravje, plodnost, duhovno in božjo ljubezen, bogastvo in večno življenje.

Izdelek ni primeren za stik z živili!

IZDELEK JE ROČNO DELO!

ENERGIJA ZLATEGA ODSEVA 

Pomen zlate barve

Zlata barva simbolizira obilje, bogastvo, prestiž, blaginjo in razkošje. To je barva uspeha, dosežkov, zmagoslavja in optimizma. Povezana je s kakovostjo, ugledom, prefinjenostjo in eleganco. Zlata barva pritegne poglede in predstavlja navdih ter aktivacijo duhovne energije. Lahko izboljša duševno in telesno zdravje, hkrati pa osvetljuje pot do prihodnjih ciljev in prinaša uspeh, saj jo povezujemo z energijo sonca ter s tem z življenjsko energijo, močjo in samozavestjo. Pomaga pri doseganju duhovnega razsvetljenja in pridobivanju znanja ter globljega razumevanja lastnega jaza in duše. Slavi uspehe in motivira ljudi, da dosežejo svoj potencial.

Zlato je optimistično in pozitivno ter vsemu, s čimer je povezano, dodaja bogastvo in toplino, na ta način pa osvetljuje in krepi tudi druge stvari okoli sebe. Zlata barva povečuje strast in karizmo, pa tudi sočutje in razumevanje. Zlato je sveta barva tako v verskem kot magičnem kontekstu. Ponazarja božanske lastnosti, zaradi česar so številni predmeti, ki se uporabljajo v svetih obredih, iz zlata ali v zlati barvi. Povezana je z najvišjim, ima frekvenco višje zaščite ter pomeni popolno integracijo in duhovno služenje.

Zakaj pozlačeni artikli? Zaradi tega, ker ima človek v svojem telesu tudi malo zlata. Tisto, kar povezuje človeka v fizičnem smislu z njegovo dušo, je zlato. Ta povezava je »zlata«. Če se človek v spiritualnem smislu ne »pozlati«, ne more priti do Boga, ne more priti do spoznanja jaza, do globljega spoznanja, da je duhovno bitje. Duhovno bitje se lahko razvija samo v fizičnem telesu.

Sorodni izdelki

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio