GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

ANGEL – BITJE SVETLOBE – POZLAČENA KRILA

SIMBOLIKA
Angeli nas brezpogojno ljubijo, opogumljajo, dajejo oporo, moč, upanje ...

OPCIJE


Cena: 186,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

ANGEL – BITJE SVETLOBE

Angeli nas brezpogojno ljubijo, opogumljajo, dajejo oporo, moč, upanje ...

Mala skulptura (11 cm x 15 cm x 5 cm, porcelan, pozlata (18 karatno zlato), bela glazura)


Beseda ANK, KNA, GANK pomeni angelsko BITJE. Vsi zavedno ali nezavedno hrepenimo k božjemu BITJU. Naš angel je v osnovi MARIJA, prva podoba iz obdobja prvih Kristjanov – Etruščanov, ki so prevzeli krščansko vero. Na osnovi arheološkega kipa sem dodal tako imenovane peruti v obliki AUMA najstarejšega zvoka, ki ga poznamo iz VED, iz vedenja, da zvok porodi obliko, vibracijo, valovanje. Sveta Marija – ženska energija z obleko in perutmi postane najsvetlejša duša tudi v našem slovenskem dojemanju tradicije duhovnega življenja.

V vseh kulturah angela označujejo kot božansko silo, energijo oziroma božansko bitje. Angel varuh je naš osebni angel, ki je vedno ob nas. Brezpogojno nas ljubi, spremlja na naši življenjski poti, spodbuja v težkih trenutkih in tolaži ter pošilja ljubezen. Angel je osredotočen predvsem na naš duhovni napredek in nas podpira v tem, da izpolnimo svoje življenjsko poslanstvo. Na nas vedno vpliva pozitivno, tudi takrat, ko njegova sporočila ignoriramo, saj nam s tem daje svobodno voljo in se tako lahko skozi svoje napake učimo in duhovno rastemo. Zato včasih tudi dopusti, da se nam zgodijo kakšne nesreče, ki nam pomagajo duhovno napredovati. Mi pa smo tisti, ki izbiramo med tem, ali bomo duhovno rasli skozi trpljenje ali užitek. Tu se kaže odgovornost vsakega posameznika, saj moramo odločitve zavestno sprejeti in jih dobro pretehtati.

Angeli nas brezpogojno ljubijo, opogumljajo, dajejo oporo in moč. Če jih pokličemo in začnemo z njimi komunicirati, se bodo zagotovo odzvali, samo PROSITI jih moramo.
Angel prinaša srečo vsem ljudem, saj je kot novorojenček z veliko ljubezni.

IZDELEK JE ROČNO DELO!

Sorodni izdelki

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio