GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

ČEBELA – POZLAČENA na lesenem podstavku

SIMBOLIKA
Simbol zdravja, marljivosti, trdoživosti …

OPCIJE


Cena: 139,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

ČEBELA

Simbol zdravja, marljivosti, trdoživosti …

Stenska ali namizna skulptura (na lesenem podstavku 14 cm x  17 cm x 4 cm, porcelan, pozlata (18 karatno zlato), bela glazura)

Čebela je povezana s kozmično energijo, z energijami sveta in vesolja, z našo gravitacijo in s premikanjem vesolja. Kranjska čebela, znamenita APIS MELLIFERA CARNICA, zbira cvetni prah na mediteranskem in kontinentalnem geografskem prostoru od Alp do Jadrana, ki je izjemen po eteričnih oljih in zdravilnih sestavinah. Znamenita čebela je ena najstarejših znanih čebel na svetu, stara približno 12.000 let in uveljavljena kot zdrava, marljiva, trdoživa čebela. 
Slovenci smo velikokrat poistoveteni z njo oziroma njenimi lastnosti. Naj bodo zdravje, marljivost in trdoživost tudi vaše lastnosti. 

IZDELEK JE ROČNO DELO!

ENERGIJA ZLATEGA ODSEVA 

Pomen zlate barve

Zlata barva simbolizira obilje, bogastvo, prestiž, blaginjo in razkošje. To je barva uspeha, dosežkov, zmagoslavja in optimizma. Povezana je s kakovostjo, ugledom, prefinjenostjo in eleganco. Zlata barva pritegne poglede in predstavlja navdih ter aktivacijo duhovne energije. Lahko izboljša duševno in telesno zdravje, hkrati pa osvetljuje pot do prihodnjih ciljev in prinaša uspeh, saj jo povezujemo z energijo sonca ter s tem z življenjsko energijo, močjo in samozavestjo. Pomaga pri doseganju duhovnega razsvetljenja in pridobivanju znanja ter globljega razumevanja lastnega jaza in duše. Slavi uspehe in motivira ljudi, da dosežejo svoj potencial.

Zlato je optimistično in pozitivno ter vsemu, s čimer je povezano, dodaja bogastvo in toplino, na ta način pa osvetljuje in krepi tudi druge stvari okoli sebe. Zlata barva povečuje strast in karizmo, pa tudi sočutje in razumevanje. Zlato je sveta barva tako v verskem kot magičnem kontekstu. Ponazarja božanske lastnosti, zaradi česar so številni predmeti, ki se uporabljajo v svetih obredih, iz zlata ali v zlati barvi. Povezana je z najvišjim, ima frekvenco višje zaščite ter pomeni popolno integracijo in duhovno služenje.

Zakaj pozlačeni artikli? Zaradi tega, ker ima človek v svojem telesu tudi malo zlata. Tisto, kar povezuje človeka v fizičnem smislu z njegovo dušo, je zlato. Ta povezava je »zlata«. Če se človek v spiritualnem smislu ne »pozlati«, ne more priti do Boga, ne more priti do spoznanja jaza, do globljega spoznanja, da je duhovno bitje. Duhovno bitje se lahko razvija samo v fizičnem telesu.

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio