GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

VRČEK ZELENEGA SRCA

OPCIJE


Cena: 8,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

VRČEK ZELENEGA SRCA

(ø = 6 cm, v = 12 cm, 200 ml, steklo)

V kulturi Slovencev se je vse do današnjih dni ohranilo veliko elementov kulturne dediščine, ki pričajo o staroselskih koreninah Slovenetov. Že iz časa predantike so sledi Slovenetov – tudi na območju občine Žalec.
Vrček za PIVO je oblikovan po energetskih skritih vibracijah oblik in numerologiji, kar naredi vsebino ZDRAVILNO. S preseganjem običajnega znanja dizajna ga uvrščamo v ENERGY in DEVIN DESIGN.

Ročaj je oblikovan tako, da ko pijemo v dvoje, se obliki ročajev simbolno prelijeta v obliko SRCA – ZLATO SRCE ZA ZELENO DOLINO ŽALCA. Sai Baba govori: »ZAČNI VSAKO DELO S SRCEM«.

Leta 1996 je bilo odprtje galerije OSKAR KOGOJ NATURE DESIGN v Savinovi hiši. Občina Žalec ponovno odpira stalno zbirko Oskar Kogoj Nature Design s posvetilom novega vrčka za pivo.
Avtor je vrček oblikoval za prvo pivsko fontano na svetu, ki so jo odprli v Žalcu 6. septembra 2016 in svoj dizajn doniral Občini Žalec za dobrobit človeštva.
Na pobudo župana g. Janka Kosa in g. Matjaža Juterška iz Zavoda za kulturo, šport in turizem se vodi naprej tradicija zlate zelene doline Žalca.

Sorodni izdelki

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio