GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

MAGIČNO NALIVNO PERO ZA DOBRE ZAČETKE

OPCIJE


Cena: 379,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

MAGIČNO NALIVNO PERO ZA DOBRE ZAČETKE

Moško/ žensko pero – ø = 1,5 cm, d = 13 cm, iridijeva konica, javorov les, kovina

Obvladovanje treh svetov je zaupano Človeku – Bogu. Odkritje pisane besede je podarjeno Človeku s procesom, ki vključuje MISEL, BESEDO, DEJANJE. Ta psihološki proces je človek osvojil v vseh nam znanih civilizacijah in pomeni harmonijo v človeku, harmonijo v notranjem in zunanjem svetu. Če harmonija odpove, se vzpostavi takojšnje ravnovesje ali "vaganje" …
Človek z iznajdbo peresa podaljšuje notranje ravnovesje z zunanjim in udejanja discipline lepopisa, lepega Vedenja, lepe oblike, lepe vsebine v II. dimenziji in s tem razvija svoje telo. Naša zavest lahko doseže 7 svetov; da bi jih človek razvijal, se mora potopiti v iskanje le-teh, ki so mu na dlani.
Zapiši lepo misel – lepa misel je pozitivna vibracija. Danes človeštvo hrepeni po pozitivni vibraciji. Človek je sam vibracija! Uporabljen je slovenski orehov les in javor rebraš, ki ima močno vibracijo, ker raste na vetrovnem terenu. Lastnosti in vibracije burje ostanejo del lesa. Te vibracije človek uporabi skozi pisanje.
Sestavni deli so visoke kvalitete, pri čemer so vitalne komponente (pero z iridijevo konico, konverter) izdelane v priznanem nemškem podjetju Schmidt, ostali deli pa so kupljeni pri največjem ponudniku tovrstnih izdelkov v ZDA. Kovinski deli so prevlečeni z dragoceno rodijevo prevleko. Pero je v celoti ročno izdelan artikel, zaščiten z 12 premazi (površinska zaščita, poliranje).
Nalivno pero je oblikovano z urezninami, da deluje in zbira skrito kozmično energijo, imenovano PRANA. Pisanje s takim peresom odstira energije naših subtilnih teles in je za današnji čas zelo zdravilno in lahko uresničuje spoj s samim seboj.
Radiostezijska merjenja so dala zelo visok energetski rezultat, ki se preverja še z ostalimi tehničnimi vrhunskimi dosežki najsodobnejšega tehnološkega zunanjega sveta!
Izdelek je mojstrsko delo družine Novak iz Vnanjih Goric Ljubljanskega barja.

VSAK IZDELEK JE UNIKATEN IN ZARADI STRUKTURE LESA DRUGAČEN!
SLIKE SO SIMBOLIČNE.

IZDELEK JE ROČNO DELO!


Sorodni izdelki

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio