GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

SPIRALA RAZVOJA IN RASTI

SIMBOLIKA
Simbol razvoja, rasti ...

OPCIJE


Cena: 130,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

SPIRALA RAZVOJA IN RASTI 

Simbol razvoja, rasti ...

Skulptura (18,5 cm x 18 cm x 4 cm, keramika, gold bronz glazura)


Skulptura s spiralo, ki je simbol razvoja in rasti, je namenjena za energetski dekor bivalnega okolja, za meditacijo in za energetsko čiščenje prostora s kadilnimi palčkami. Namen se zaradi oblike spirale poveča, ker razvija nevidno energijo, naravno energijo evolucije našega planeta Zemlje ter razvoja človeštva. Ogenj sprejme to spiralno obliko in jo preko dima nosi naprej. S tem po prostoru širi vibracijo in energijo te oblike.

Sri Sathya Sai Baba je nekoč materializiral fotografijo z vsemi velikimi avatarji, ki so bili kdaj na Zemlji. Tudi kralja Ramo, ki ga v Indiji še danes vsi častijo. Po tisti fotografiji, ki je prikazovala Ramo s palico, sem najprej oblikoval palico v pomanjšani obliki, potem pa sem zgornji del povečal tako, da bi palica ustrezala višini Rame, ki je bil visok kar 4,30 m. Vse te podatke je potrdil tudi Sai Baba. Detajl palice, ki sem ga povečal, bi ustrezal palici višine 5 metrov. Oblika tega detajla je bila kasneje prenesena v relief na skulpturo za meditacijo, ki se lahko uporablja kot podstavek za kadilo oz. energetski dekor.

Ta spiralna oblika se pojavi tudi v nautilusu, v prastari školjki. Spominja na interpretacijo razvoja – ko Zemlja dobi Luno, se pojavijo vibracije, začne se razvoj in s tem življenje na zemlji in v morju. Začetek teh vibracij kreacije v morju je v spiralnih oblikah, ki so nespremenjene že okoli 500 milijonov let. Narava je največji oblikovalec in tvorec vibracij, ki so lahko zdravilne za človeka. Školjka nautilus kaže vse skrivnosti oblik čudežev narave in spoznanj človeka boga. Zaradi značilne spiralne krivulje velja za simbol rasti in razvoja. To je tudi smisel človekovega življenja – njegova rast in razvoj preko raziskovanja ter spoznanja svojega potenciala in božanskega bistva.

Naj vas spirala vodi v odkrivanje bistva življenja, naj vašo dušo prečisti, naj vas popelje v najglobljo meditacijo, naj vam bo opora pri razvoju in rasti, da dosežete najvišje spoznanje in svojo notranjo moč.

IZDELEK JE ROČNO DELO!

Sorodni izdelki

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio