GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

ENERGETSKA SVEČA ZA MIR – TRIGLAV

SIMBOLIKA
Energetsko prečisti prostor ...

OPCIJE


Cena: 20,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

ENERGETSKA SVEČA ZA MIR – TRIGLAV

Energetsko prečisti prostor ...

(ø = 3 cm, v = 8 cm, naravni čebelji vosek)

Energetska sveča za mir – Triglav je sodobno oblikovana v obliki treh krogel, ki predstavljajo celoto troedinega boga, Triglava. Že naši predniki so poznali božanstva kot so: Tribožjat, Trimožjat, Tribog Triglav, oče, sin in sveti duh. Osnova so eterična olja, ki se nahajajo v čebeljem vosku in drugi minerali, ki jih čebela zbira od cvetlice do cvetlice za nas.
 Družina PERGER je za svečo Triglav po naravni destilaciji naredila eterično olje – medeni parfum, ki je edinstven v svetu. Za liter medenega parfuma so potrebovali kar 800 kg prvovrstnega slovenskega medu.

Kranjska čebela je znamenita APIS MELLIFERA CARNICA. Znamenita je zato, ker zbira čebelji prah na mediteranskem in kontinentalnem geografskem prostoru od Alp do Jadrana, ki je izjemen po eteričnih oljih in zdravilnih sestavinah. Energetska sveča TRIGLAV je izdelana iz naravnega čebeljega voska prav teh čebel, ki s to posebno obliko vibrira v vaš bivalni prostor in s to vibracijo oddaja eterična olja, ki so v naravnem vosku. Uporaba sveče je znanje o čiščenju prostora za boljše počutje človeka. Energetska dišeča sveča, sveča za mir – TRIGLAV, v sebi nosi vibracijo, ki razvija čisto ljubezen in mir.

"Ob uporabi sveče boste prišli do spoznanja, da človek v svoji božanski igri, da bi se zavedal samega sebe, mora v veliki milosti življenja, odgovoriti na pet prstov desne roke: 1. resnica, 2. pravilno delovanje, 3. ljubezen do vseh živih bitij, 4. nenasilje, 5. mir. Ljubezen vsebuje vseh pet prstov – pet elementov, če je čista je mir." B. S. S. SAI BABA

Lectarstvo je zelo redka ohranjena umetnostna obrt, ki se posveča tudi svečarstvu. Energetska sveča je bila izdelana v delavnicah edinega evropskega medičarja in svečarja s tradicijo iz leta 1757, tradicijo družine PERGER iz Slovenj Gradca.

IZDELEK JE ROČNO DELO!


© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio