GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

PIRAMIDA

SIMBOLIKA
Je zbiralnik kozmične energije, krepi življenjsko energijo in ustvarja dobro počutje. Za izboljšanje bivalnih in delovnih pogojev.

OPCIJE


Cena: 150,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

PIRAMIDA

(Mala - 19,5 cm x 19,5 cm x 12,5 cm, velika - 30 cm x 30 cm x 19 cm, les, libanonska cedra, vrh piramide je pozlata (24 karatno zlato)

Piramida je zbiralnik KOZMIČNE ENERGIJE, ki ustvarja posebno ENERGIJSKO POLJE. Krepi ŽIVLJENJSKO ENERGIJO in ustvarja dobro počutje.

Sveto pismo stare zaveze opisuje, da je piramida BOŽJA HIŠA – PA HENOH. Moje raziskovanje designa najskrivnostnejšega objekta SVETA, ki pripada civilizaciji nam neznanega znanja pred vesoljnim potopom zemlje, trajajo od vsega začetka mojega študija do danes. Ugotovil sem, da je ključ znanja in spoznanja v zapisih in pričevanjih SAI BABE. Ta ključ sem dobil v fizični obliki in ASTRALNI!

Piramida je generator posebnih energij, ki so služile za zdravljenje človeka in za odhajanje duše v AKASHO ter ponovno vrnitev v TELO. Skriva nam nerazumljive skrivnosti vseh oblik, vseh časov, od HIPERBOREJE do danes. Vrh Keopsove piramide v Gizi je bil iz 160 ton čistega zlata. Grajena je bila v davnini časov, približno 70 tisoč let pred Kristusom, v obdobju velikanov, čeprav so uradni podatki drugačni … 

Posebna vloga piramide v preteklosti in danes izhaja iz posebne čiste oblike, njenih dimenzij in proporcev. Naša piramida je pomanjšana Keopsova piramida z dodano vsebino svetega prahu SAI BABE. Piramido se lahko uporablja za zdravljenje vseh vrst, polaga se jo na vsa prizadeta mesta,  uporablja se jo za izboljšanje bivalnih in delovnih pogojev, z njo odpravimo vse škodljive vplive in sevanja v bivalnih ter delovnih prostorih. Uporablja se jo za kaljenje semen, pod njo lahko damo zdravilo, olja, hrano in drugo, da bi pridobili to vibracijo. Sam že 40 let dajem pod piramido žiletko za britje, da se naostri. Pod piramido se lahko da tudi vodo in ker je v konici Vibhuti Sai Babe, postane voda še bolj ZDRAVILNA oziroma se oplemeniti in pridobi na pozitivni vibraciji. Poskusite in videli boste razliko!

Piramida pomeni v slovenščini »dar mi da« – OGNJENO ENERGIJO (PERN – ŠPICA, piros v grščini ogenj).
Ključ za razumevanje teh skrivnosti je znanje POORNA AVATARJA SAI BABE, ki je umrl leta 2011 v PUTTAPARTHIJU. Z ženo Tatjano sem obiskoval to okolje 17 let in imam potrdilo o zgodovini človeštva – od MATSYJE, prvega avatarja RIBE, pa vse do danes, kjer sem imel tudi svoj mednarodni studio.

VSAK IZDELEK JE UNIKATEN IN ZARADI STRUKTURE LESA DRUGAČEN!

IZDELEK JE ROČNO DELO!

Sorodni izdelki

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio