GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

PLEMENITA MUCA ELA

SIMBOLIKA
Simbol trdoživosti, neodvisnosti, sreče, bogastva, dobrega počutja ...

OPCIJE


Cena: 221,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

PLEMENITA MUCA ELA

Simbol trdoživosti, neodvisnosti, sreče, bogastva, dobrega počutja ...

Mala skulptura (23 cm x 18,5 cm x 8 cm, porcelan, pozlata (18 karatno zlato), bela glazura)


Mačke simbolizirajo trdoživost, zdravo radovednost, neodvisnost, premetenost, nepredvidljivost.
Mačka velja za najbolj skrivnostno in mistično žival, saj s svojim "osmim čutom” zazna žarčenje, zemeljska magnetna polja, zračni tlak in spremembe vremena. Odziva se na sonce in luno. Mačka je na Kitajskem simbol za srečo, dobro počutje in bogastvo. Na Japonskem častijo maneki-neko, mačko z dvignjeno tačko, ki prinaša srečo in denar. V starem Egiptu so mačko oboževali celo kot božanstvo.
Muca Ela je oblikovana po pasmi Russian Blue (Ruska modra mačka). Njen rep spominja na palico kralja RAME. Oblika sledi načelu energetskega kroga, iz katerega vse nastane; vse je iz niča in nič je vse 0=0.
Ime ELA pomeni plemenitost. Ker se je utrnila zvezdica Ela v naši družini, vsem EVAM in ELAM posvečamo to sveto živalco!

IZDELEK JE ROČNO DELO!

ENERGIJA ZLATEGA ODSEVA 

Pomen zlate barve

Zlata barva simbolizira obilje, bogastvo, prestiž, blaginjo in razkošje. To je barva uspeha, dosežkov, zmagoslavja in optimizma. Povezana je s kakovostjo, ugledom, prefinjenostjo in eleganco. Zlata barva pritegne poglede in predstavlja navdih ter aktivacijo duhovne energije. Lahko izboljša duševno in telesno zdravje, hkrati pa osvetljuje pot do prihodnjih ciljev in prinaša uspeh, saj jo povezujemo z energijo sonca ter s tem z življenjsko energijo, močjo in samozavestjo. Pomaga pri doseganju duhovnega razsvetljenja in pridobivanju znanja ter globljega razumevanja lastnega jaza in duše. Slavi uspehe in motivira ljudi, da dosežejo svoj potencial.

Zlato je optimistično in pozitivno ter vsemu, s čimer je povezano, dodaja bogastvo in toplino, na ta način pa osvetljuje in krepi tudi druge stvari okoli sebe. Zlata barva povečuje strast in karizmo, pa tudi sočutje in razumevanje. Zlato je sveta barva tako v verskem kot magičnem kontekstu. Ponazarja božanske lastnosti, zaradi česar so številni predmeti, ki se uporabljajo v svetih obredih, iz zlata ali v zlati barvi. Povezana je z najvišjim, ima frekvenco višje zaščite ter pomeni popolno integracijo in duhovno služenje.

Zakaj pozlačeni artikli? Zaradi tega, ker ima človek v svojem telesu tudi malo zlata. Tisto, kar povezuje človeka v fizičnem smislu z njegovo dušo, je zlato. Ta povezava je »zlata«. Če se človek v spiritualnem smislu ne »pozlati«, ne more priti do Boga, ne more priti do spoznanja jaza, do globljega spoznanja, da je duhovno bitje. Duhovno bitje se lahko razvija samo v fizičnem telesu.


Sorodni izdelki

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio