GALERIJA
OSKAR KOGOJ
MIREN 125
5291 MIREN
SLOVENIJA
  • 0
SLO | ENG
0

Ročno izdelano

Izdelano v Sloveniji

100% naravni materiali

Pozlata iz 18 karatnega zlata

Brezplačna poštnina (pri nakupu nad 300€)

Izdelki s certifikatom o avtentočnosti

Brezčasni design s sporočilom

VODEN OGLED GALERIJE IN STALNE ZBIRKE

SIMBOLIKA
Dovolite, da vas popeljemo po nadstropjih zakladnice Kogojevega oblikovanja in vam razkrijemo nekaj skrivnosti vrhunskega mednarodno priznanega oblikovalca Oskarja Kogoja.

Cena: 10,00 €

Količina:

V košarico
V primeru, da trenutno izbranega artikla ni na zalogi, vas bomo kontaktirali.
Dodaj na seznam želja
Deli s prijatelji

Opis izdelka

TOP DOŽIVETJE – VODEN OGLED GALERJE IN STALNE ZBIRKE

NAVDIH IZ NARAVE IN MOČ ENERGIJE SKOZI UMETNOST

Dovolite, da vas popeljemo po nadstropjih zakladnice Kogojevega oblikovanja in vam razkrijemo nekaj skrivnosti vrhunskega mednarodno priznanega oblikovalca Oskarja Kogoja.

Nudimo vam voden ogled prodajne galerije in stalne zbirke Oskar Kogoj Nature Design, skozi katerega vam bomo odkrili sporočilnost in simboliko v njegovih delih. Med vodenjem po prodajnem delu galerije vam predstavimo njegovo življenje in delo ter razkrijemo, kako se prepletajo oblike iz narave, dediščine, duhovnosti in energij. Poleg prodajnega dela je v zgornjih prostorih na ogled tudi del stalne zbirke in Avatarjeva soba, ki je v celoti poslikana, tudi z zlatom in s prahom iz poldragih kamnov. Vibracije, ki jih boste začutili ob vrtenju Kolesa sreče, vas bodo navdale s pozitivno energijo.

Zagotavljamo vam doživetje, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Odkrivanje lepote umetnosti je zdravilno za našo dušo. Pomaga nam, da se prerodimo, ponovno najdemo občutke in čustva, ki so v nas. Razvijanje estetske inteligence se lahko izkaže za vir regeneracije.

Poleg ogleda vam nudimo tudi možnost nakupa ročno izdelanih umetniških del s certifikatom o izvirnosti in z obrazložitvijo simbolnega pomena posameznega izdelka v slovenščini in angleščini.

Galerijo imamo odprto vse leto po urniku, vodene oglede pa IZVAJAMO PO PREDHODNI NAJAVI V DOPOLDANSKEM ČASU. Voden ogled galerije traja približno 1 uro.

Cena: otroci, dijaki, študenti brezplačno, odrasli 10 €. Dostop ni urejen za gibalno ovirane, slepe in slabovidne.

Sorodni izdelki

© 2019 Oskar Kogoj. Vse pravice pridržane. / Izdelava spletne strani: MMStudio